Sógora ölhette meg a 3 gyerekes anyát

Az áldozat sógorát gyanúsítják a rendőrök azzal a gyilkossággal, amelyet csütörtökön fedeztek fel a Somogy megyei Mezőcsokonyán. A háromgyermekes asszony holttestét egy közeli kukoricaföldön találták meg a családtagok. Az asszony sógorát pénteken őrizetbe vették. A rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva mindössze annyit közölt: a férfi részben már beismerte tettét.

A háromgyermekes családanya eltűnését csütörtök reggel fedezték fel a rokonok. A ház környékén nem találták, ezért a közeli kukoricásban folytatták a keresést. Az asszonnyal együtt eltűnt a mobiltelefonja is, így ezt hívogatták folyamatosan a rokonok. Az asszony mobiltelefonja a kukoricaföldön csörrent meg. A családtagok követték a hangot, amely elvezetett a holttesthez.

A keresésben segített az asszony sógora is, akit másnap este a rendőrök – a szomszédok szerint – bilincsben vittek el kihallgatásra. A rendőrség részleteket nem közölt, csak annyit árultak el: a férfi részben beismerte tettét. A gyilkos valószínűleg megfojtotta az asszonyt, majd áthúzta egy másik kukoricaföldre.

A megölt asszonynak három gyereke van, a legkisebb 3 éves, a legidősebb hetedikes. Apjuk egy holland hajón dolgozik pincérként. Felesége halálhírére jött haza.