SMS-licit egy autóért

Kvízlicit
Kvízlicit
Szerdán hajnalban elrajtolt az Észak-Magyarország legújabb játéka, amelynek keretében a legkisebb egyedi tétet ajánló licitáló az általa felajánlott összegért juthat hozzá a Ford Vagép által felajánlott Ford Fiestához.

A játékhoz nem kell mást tenniük, mint a lapban hamarosan megjelenő kérdésre a helyes válasz betűjelét elküldeni SMS-ben, s ezzel párhuzamosan megadni egy licitértéket, amelyet hajlandóak kifizetni az autóért. Az egyedüliként legkisebb összeget ajánló olvasó viheti haza a Fordot az általa ajánlott árért.

Bonyolultan hangzik? Korántsem az! A következő napokban további információkat árulunk el a szabályokról, így mindenki láthatja majd, milyen egyszerűen és kedvező áron válhat tulajdonosává egy 0 kilométeres autónak. Figyeljék az újságot és a Borsod Online-t, játsszanak velünk!

A liciteket SMS-ben lehet megtenni 2007. április 24-én 16 óráig, az 1797-es emelt díjas telefonszámon (ennek díja bruttó 192 forint). Mint azt már többször hangsúlyoztuk, érvényes az az üzenet amelyben a játékhoz tartozó kérdés helyes válaszának kódja, majd egy szóközzel elválasztva a licit összege (magyar forintban megadva) szerepel.
Az aukcióban csak a 18. életévét betöltött személyek vehetnek részt, a felajánlott liciteket a küldő telefonszáma alapján regisztrálja a rendszer. A legsikeresebb licitálónak bizonyítania kell, hogy a megtett licit az ő saját licitje volt. Az ebből eredő problémákért, hibákért az Inform Média Kft. nem vállal felelősséget. A résztvevők a licitálással hozzájárulnak ahhoz, hogy az Inform Média Kft. a továbbiakban SMS-ben, vagy telefonon tájékoztatást adjon további aukcióiról, játékairól.


Info:
A játékban részt vehet minden természetes személy, kivéve a Szervező, illetve a játék szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.
Partnerünk:
Ford Vagép Zrt.
Miskolc, József A. u. 45.
Miskolc, 26-os főút kivezető szakasz

 

A játék hivatalos honlapja: http://www.licitjatek.hu/