Sisa Tibor a DVTK edzője!

Sisa Tibor a DVTK edzője!
Az U19-es válogatottal sikereket elérő Sisa Tiborral 2011-ig állapodtak meg diósgyőri vezetők.

Csütörtök kora este eldőlt, hogy a jelenlegi legsikeresebb magyar tréner (aki az U19-es csehországi Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett a magyar válogatottal), Sisa Tibor lesz a múlt csütörtökön menesztett Vágó Attila utóda a DVTK labdarúgócsapatának kispadján. A szövetségi edző kedden mondott le posztjáról, mert úgy érezte, hogy az utánpótlás válogatottak munkájának felügyeletére kinevezett holland Wilco van Buuren mellett nem dolgozhat olyan önállóan, mint korábban.

Dlusztus Imre, a klubot működtető gazdasági társaság ügyvezetője honlapunknak elmondta, a szakemberrel szemben nem változott a korábban meghatározott elvárás, vagyis, hogy a Diósgyőrnek a bajnokság végén a 6-9. hely valamelyikén kell zárnia, míg a következő évadban az előrelépés az újabb feladat. Megtudtuk: bár Sisa Tibor pénteken 15 órától sajtótájékoztatón bemutatkozik Miskolcon, majd ezt követően az öltözőben a játékosoknak, a mögötte hagyott „nehéz napok miatt” csupán hétfőn áll munkába az Andrássy úton.

Mindez tehát azt jelenti, hogy a szombati, Nyíregyháza elleni idegenbeli rangadón is Benczés Miklós megbízott edzőként vezényli a DVTK-t.


Kapcsolódó cikkek: