Sisa? Pintér? Gálhidi?

Dlusztus Imre
Dlusztus Imre
Honlapunk értesülése szerint háromesélyessé vált az edzőkérdés a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatánál.

Úgy tudjuk, hogy a mai napon (szerdán) Sisa Tiborral, Pintér Attilával és Gálhidi Györggyel mindenképpen beszélnek a diósgyőri vezetők, de hogy melyikük irányítja majd csütörtöktől a piros-fehérek szakmai munkáját, azt szerda reggel még nem lehet tudni.

– Most még csak annyit mondhatok, hogy még nem zárultak le a tárgyalások, és bár a korábbi terv szerint ma délután szerettük volna bemutatni az új vezetőedzőt, lehet hogy erre mégsem kerül sor, ami nem zárja ki azt, hogy a mai napon nem lesz meg a szakvezető. Lesz néhány tárgyalásunk a mai nap folyamán, és ezek kimenetelétől függ, hogy mikor jelenthetjük, mutathatjuk be az új vezetőedzőt – válaszolta érdeklődésünkre Dlusztus Imre, a DVTK-t működtető cég ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó cikkek:

Ligakupa: szerdán a Lokit fogadja Diósgyőr
A 18 órakor kezdődő márkőzésről online-tudósítást olvashatnak a itt a Borsod Online-on.

Szerdán lesz vezetőedzője a DVTK-nak
Vágó Attilát
múlt csütörtökön menesztették Diósgyőrből, s úgy tűnik, szerdán kiderül, ki lép a helyébe, ki veszi át a vezetőedzői teendőket az Andrássy úton.

Sisa Tibor, a diplomatikus
Sisa Tibor
, akit a DVTK szakvezetői posztjának betöltésére esélyesként tartanak számon, néhány perccel ezelőtt hívta vissza szerkesztőségünket, és adott diplomatikus válaszokat kérdéseinkre.

Gálhidi György: konkrétan nem
Ki lesz a DVTK szakvezetője? – ez a kérdés foglalkoztatja a legjobban a diósgyőri futballbarátokat.

Ki lesz a DVTK vezetőedzője?
Vágó Attila
távozása után az a kérdés, hogy ki lesz a DVTK élvonalbeli történetének 39. edzője.