Sírva panaszkodtak az emberek a képviselőnek

Akt.:
Sírva panaszkodtak az emberek a képviselőnek
Sírva panaszkodtak az emberek a képviselőnek
Miskolc – Nem lepődött meg Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője azon, amit pénteken Miskolcon látott.

Miután látogatás tett a Lyukóvölgyben, az avasi lakótelepen és a számozott utcák környékén, lakossági fórumra hívta mindazokat, akiket valamilyen jogsérelem ért, és az államtól vagy az önkormányzattól nem kaptak megfelelő segítséget.

Morvai Krisztina úgy fogalmazott, Miskolcon azt tapasztalta, amit az ország számos pontján is látott már. Tönkretett hétvégi telkeket és házakat, a társasházakban kitépett vezetékeket, felszedett linóleumot, mocskos lépcsőházakat. Beszámolt arról, hogy az emberek sírva panaszkodtak neki: mert hiába kértek segítséget, senki nem segített nekik. Most pedig, a korábban a város gyöngyszemének számító Lyukóvölgyben megszűnt a gazdálkodás, a hétvégi bográcsozás, baráti összejövetelek. A képviselő szerint ez azért történhetett meg, mert azoknak az embereknek, akik nem tartják be a törvényeket, tulajdonképpen semmilyen következménnyel nem kell számolniuk.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .