Friss hírek

2009.01.05. 12:16

Az autópályán, kocsival szökött meg a MOM parki gyújtogató

<p>Társa kocsijával szökött meg az a férfi, aki egy másik autóval egy Budai bevásárlóközpont portálüvegébe hajtott és felgyújtotta a járművet hétfőn reggel. A rendőrök üldözték is, de az M1-M7-es közös szakaszán eltűnt a szemük elől.</p>

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, hétfőn hajnalban egy férfi autójával a MOM Park Csörsz utcai oldalán belehajtott egy kávézó portálüvegébe. A kocsit felgyújtotta, majd elmenekült. A tűzben kiégett az autó belseje, a kávézó bútorainak egy része is megsérült. A tüzet az automata tűzoltó-berendezés és a tűzoltók oltották el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a férfi már úgy hajtott a kávézóba, hogy a kocsi belsejét valamilyen gyúlékony anyaggal belocsolta. Ezt azután meggyújtotta, majd a közelben várakozó társa kocsijába ugrott be és együtt menekültek el. A közelben járőröző XII. kerületi rendőrök észlelték az esetet és a gyújtogató nyomába eredtek. A másik kocsi azonban egérutat nyert az autópályán. Egyelőre tart a támadók beazonosítása, az ügyben szakértők segítségével vizsgálódnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!