„Sikerült ismét megverni magunkat”

Akt.:
„Sikerült ismét megverni magunkat”
„Sikerült ismét megverni magunkat”
Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 25. fordulójában szombaton három találkozót rendeztek meg.


Önnek melyik a kedvenc csapata a B.-A.-Z. megyei I. osztályban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Bánhorváti – Mád 2-3 (2-2)

Bánhorváti, 100 néző. V.: Rúsz.Bánhorváti: Balla – Tamás, Tátrai, Hallgató, Takács, Fülöp, Győrfi, Dorgai (Szabó), Strekáf, Nyíri, Máthé (Vinter). Edző: Harnócz Zoltán.

Mád: Tóth – Balog, Janikó, Szűcs Á., Lukács (Szűcs M.), Kramcsák, Bakos (Borbély), Titkó, Bodnár, Bohus, Vajda (Godzsák). Csapatvezető: Szűcs Ádám.

G.: Nyíri, Tátrai, ill. Vajda (2), Szűcs Á. Kiállítva: Tátrai (45.). Jók: senki, ill. senki. Ifi: elmaradt.

Harnócz Zoltán: – Sikerült ismét megverni magunkat.

Szűcs Ádám: – Kiszenvedtük! A győzelmet egyesületünk elnökének, Palombi Imrének ajánljuk. Isten éltesse elnök úr!


Bogács – Bőcs 3-0 (0-0)

Bogács, 150 néző. V.: Szobóczki.

Bogács: Bencsik – Stefanecz, Gál, Kovács, Molnár (Hornyák), Hegedűs, Gallik, Czeglédi, Fuckler (Pál), Olasz (Németh), Sivák. Játékos-edző: Sivák Sándor.

Bőcs: Homa – Nyircsák A., Tóth T., Tóth B., Budai, Ternyik, Moroncsik, Nyircsák G., Matesz, Szabó (Balázs), Bernáth. Edző: Hideg László.

G.: Olasz, Stefanecz, Gallik. Kiállítva: Ternyik (43.). Jók: az egész csapat, ill. Tóth B., Tóth T., Moroncsik, Bernáth. Ifi: 2-2.

Sivák Sándor: – Egész héten a csapatnak azt sulykoltam az öltözőben, hogy az ellenfél tabellán elfoglalt helyezése nem tükrözi az erejét amit a mai mérkőzésen meg is tapasztaltunk. A kiállítás után már csak mi voltunk a pályán, így megérdemelten nyertünk.

Hideg László: – Az eddigi mérkőzésekhez képest teljesen más arcát mutatta a csapat. Nagyon fegyelmezetten futballoztunk egy jó csapat otthonában, de túl sok volt a hátrányban eltöltött idő.


Szerencs – Ózd 4-2 (1-2)

Szerencs, 150 néző. V.: Dósa.

Szerencs: Kristóf – Szentirmai (Sohajda), Suller, Buri, Kiss M. (Margitai), Rábai, Nagy M., Kiss K. (Spéder), Gombos (Nagy L.), Sami (Tóth T.), Szegedi Edző: Tóth István és Lukács Bertalan.

Ózd: Tóth – Dömötör, Török, Berki, Csák, Bódi, Albert (Káplár), Budai (Szűcs), Váradi, Danyi (Kovács), Szamosi (Konyha). Edző: Budai Tamás.

G.: Gombos (3), Kiss K., ill. Váradi (2). Jók: az egész csapat, ill. Váradi. Ifi: elmaradt.

Tóth István: – Nem tudom mi volt velünk az első félidőben, de a második mindent kárpótolt. Köszönöm, hogy a sérült játékosok átérezték a meccs fontosságát és vállalták a játékot. Végre van már egy Tóth is a csapatunkban! Gratulálok a fiúknak!

Budai Tamás: – Alacsony színvonalú mérkőzésen az első félidő remek játéka után a másodikban a szűkös lehetőségeink miatt fejben teljesen elfáradtunk és eszetlenségünket a hazai csapat kihasználta. Saját magunkat vertük meg.


Négy meccses a legsúlyosabb eltiltás – Labdarúgó fegyelmi határozatok

Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után.
hirdetés


hirdet�s