Sikeresen alapozták meg a duális képzést

A friss gólyákra új képzések vártak
A friss gólyákra új képzések vártak
Miskolc – Jövőre bővülhet a duális képzések száma a Miskolci Egyetemen.

Sikeresen fejeződött be a Miskolci Egyetem és a megyei Területfejlesztési Ügynökség Közhasznú Non-profit Kft. közös, a duális képzések megalapozását és megindítását támogató projektje, amely két fontos regionális szereplő összefogásának eredményeként valósult meg. A Miskolci Egyetemen 2013-ban kezdődött el a duális képzések akkreditációját és tananyagfejlesztését megalapozó projekt, amelynek eredményeként az idén három karon, összesen kilenc alapképzési szakon megkezdődhetett az új típusú oktatás. A sikeres felvételi eljárások eredményeként 50 elsőéves hallgató kezdte meg ebben a formában tanulmányait.

A képzések száma jelentősen bővülni fog, mivel 2016 őszétől a Műszaki Földtudományi Kar és a Gépészmérnöki és Informatikai Kar valamennyi alapképzési területén elindulnak új duális képzések.

ÉM-NSZR0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter