Sikeres újraélesztés Miskolcon, kisebb tűz Ózdon

Akt.:
Sikeres újraélesztés Miskolcon, kisebb tűz Ózdon
Borsod-Abaúj-Zemplén – A mentőket az elmúlt 24 órában az átlagosnál többször riasztották, mondta el lapunknak Üveges Csaba, az országos mentőszolgálat kommunikációs munkatársa. Ezek főleg belgyógyászati esetek voltak.

Szombaton Miskolc belvárosában azonban történt egy újraélesztés. Egy 50 év körüli, élettelen férfihoz hívták a mentőket, akik azonnal elkezdték az újraélesztését. Ez sikerrel járt, a férfi szívműködési elindult, ezután kórházba szállították.

Vasárnap 6 alkalommal kértek segítséget megyénkben a katasztrófavédelemtől, tájékoztatta lapunkat Dojcsák Dávid, a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Ezek közül csak egy eset volt komolyabb. Ózdon egy lakóházban a kályha melletti ruhaneműk és berendezési tárgyak kaptak lángra. A tűz nem volt nagy kiterjedésű, az ózdi hivatásos tűzoltók hamar eloltották, Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár néhány 10 ezer forint.

ÉM


police171
Borsod-Abaúj-Zemplén - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság szeptember 24-én két férfit, míg a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy főt vett szabálysértési őrizetbe, tulajdon elleni szabálysértés (lopás) miatt. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott személyeket 72 ...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .