Sikeres évet zárt a Viharmadarak zenekar

Koncerten a Viharmadarak
Koncerten a Viharmadarak - © Fotó: magánarchívum
Bánréve – December 8-án online jelenik meg a zenekar új lemeze.

A Viharmadarak zenekar idén is sok helyen megmutatta magát és sikereket ért el. Ez így van? – kérdeztük az együttes frontemberét, György Dánielt.

– Több településen jártunk helyi rendezvény, falunap, városnap alkalmából, mint Ózd, Tardona, Dédestapolcsány, Berente – jelentette ki György Dániel. – Felléptünk Kurityánban egy fesztiválon, Putnokon a Gömör Expón és több klubkoncerten. Az Ismerős Arcok zenekar vendégeiként szerepeltünk Kazincbarcikán, Szerencsen, Debrecenben, Egerben, míg szeptember 30-án Putnokon megtartottuk lemezbemutató nagykoncertünket.

Megtudtuk: a lemez december 8-án, pénteken szerzői kiadásban jelenik meg az összes online zeneáruházakban (Deezer, Spotify, Play Store, Dalok.hu), míg a fiúk a CD fizikai formátum kiadásán még dolgoznak, mert rajongóik szeretik, ha kezükbe tarthatják a korongot. Ugyanakkor a Youtube-on is hamarosan elérhető lesz a hanganyag.

Február elején

– Büszkék vagyunk arra, hogy az idén elkészült első video­klipünk, mely népszerű lett: az Ózdi Acél című dalunkhoz készült, az ózdi kohászati üzemek múltját és jelenét mutatja be – jelentette ki Dani, aki arról is beszélt, hogy a legközelebbi, nagyobb volumenű koncertjük február elején a Miskolci Kocsonya Farsangon lesz, majd tavasztól még több szabadtéri koncerten lesznek láthatóak-hallhatóak.

– ÉM-JLI –