Show Time – Kinőtték a megye határait

Show Time Divat- és Táncstúdió
Show Time Divat- és Táncstúdió
Szerencs, Miskolc – Eredményes táncoktatást folytat a Show Time Divat- és Táncstúdió szerte a megyében.

A modern tánc, hastáncoktatással, modellképzéssel foglalkozó táncstúdió vidéki településeken is működik a miskolci központon kívül, immár három éve. A stúdióvezetők – Diószegi Andrea és Veres Anita – elsődleges célként tűzték ki azt, hogy egyre szélesebb réteggel ismertessék meg a mozgás, a tánc szeretetét. Erőfeszítéseik beigazolódtak, a tagok között a négyévesektől a hatvanévesekig találhatóak lelkes tanítványok.

A stúdió fellépő csoportja több éve táncoló tehetséges, modelltanfolyamot végzett lányokból és fiúkból áll, ők rendszeresen szerepelnek látványos show műsorral a legkülönfélébb rendezvényeken nem csak Miskolcon, de az egész országban is. Ügyességüket bizonyítja az a tény, hogy a minap megnyertek egy tehetségkutató versenyt.

Hegyaljai tehetségek

A vidéki iskolákból számos tanítvány került be a központi fellépő csoportba, a munkát ott folytatják tovább. Diószegi Andrea szerencsi teamje évek óta működik nagy sikerrel, itt az öt-tizenegy éves gyermek, valamint a tizenkét-tizenöt évesekből álló tini csoport bővelkedik fellépési lehetőségekben.

Az évente kétszer Miskolcon megrendezésre kerülő nagyszabású Show Time Modellvizsga és Gálaest állandó szereplője a szerencsi csapat, ugyanakkor Hegyalja kapujának könnyebb műfajú rendezvényei már-már elképzelhetetlenek nélkülük. A mindig megújuló, divatos műsor a jó hangulat alapja, legutóbb a szerencsi Sport-bálon, valamint a Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság hasonló programján arattak fergeteges sikert.

Kapcsolódó:

  • Modellvizsga a Vasasban
  • Divat és tánc egyben
  • SFL