Sérültek és összetört autók, 19 baleset egy nap alatt Borsodban

Sérültek és összetört autók, 19 baleset egy nap alatt Borsodban
Miskolc, Sátoraljaújhely, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. január 25-én a Miskolci Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást M. Ádám 23 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 13 óra 40 perc körüli időben az egyik miskolci áruházban különféle élelmiszerek eltulajdonítása közben érték tetten az üzlet biztonsági őrei, akik a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a tolvajt. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a sátoraljaújhelyi rendőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a szerencsi egyenruhások egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött nőt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 14 esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Balesetek az M3-as borsodi szakaszán

Mezőkövesd, Miskolc – Több közúti közlekedési baleset is történt Mezőkövesd és Mezőkeresztes között, így az adott útszakaszon, több helyen is félpályás útlezárás lassította a forgalmat az M3-as autópályán.

Golfba hajtott egy szlovák teherautó Felsőzsolcánál

Felsőzsolca, Miskolc – Anyagi káros közlekedési baleset történt hétfőn Felsőzsolcánál a 3-as főúton.

Tükröt tarolt egy szlovák kamion a 3-ason

Felsőzsolca, Miskolc – Anyagi káros közlekedési baleset történt Felsőzsolcánál a 3-as főúton hétfőn.

Műszaki mentések az M3-as autópályán

Mezőkövesd, Miskolc – Több közlekedési baleset is történt az M3-as autópálya Debrecen felé vezető oldalán hétfőn.