Sényő-Carnifex – Közöttük a teljes mezőny

Márton András (kékben) trükkjeire Salgótarjánban is szükség lesz
Márton András (kékben) trükkjeire Salgótarjánban is szükség lesz - © Fotó: Pusztai Sándor
Sényő – Az éllovas Sényő-Carnifex a sereghajtóhoz látogat.


Ha valamire lehet, mondani, hogy papírforma eredmény várható, akkor azt mindenképpen el lehet sütni akkor, amikor egy bajnokság aktuális listavezetője a sereghajtóval csap össze. Imrő László, a Sényő edzője azonban óva int mindenkit attól, hogy legyintsen a Salgótarjánra.

A kötelező a legnehezebb

– Nehéz, küzdelmes mérkőzés elé nézünk idegenben – kezdte a felvezetést a tréner.

– A kötelezőnek mondott győzelmeket a legnehezebb megszerezni. A tabella hátsó felében elhelyezkedő csapatok általában jól megszervezik a védelmüket, majd ha lőnek egy gólt, igyekeznek őrizni az eredményt, ezért nem fér bele, hogy hibázzunk hátul.

Az edző ettől függetlenül bátor játékot vár a csapatától.

– Az ellenfelünk tabellán elfoglalt helye nem téveszt meg minket, a múlt héten is megmutatkozott, hogy minden pontért meg kell dolgozni – folytatta a Imrő László. – Nem mondhatjuk, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de magabiztos, célratörő futballt mutatnánk be idegenben is.

Az edzések jó hangulatban teltek, tisztában van azzal mindenki, hogy meg kell nyerni a meccset, ebben a szellemben készültek a fiúk.

Labdarúgás: NB III. – Keleti csoport, 11. forduló

Vasárnap. Putnok–Nyírbátor, Putnok, 10.30, v.: Szigetvári (Farkas, Török). Salgótarján–Sényő-Carnifex, Salgótarján, 14., v.: Rúsz (Skover, Katona)

További mérkőzések. Cigánd–Eger, ESMTK–DEAC, DVTK II–Szolnok, Sajóbábony–Gyöngyös, Tállya–Füzesgyarmat, Jászberény–Tiszaújváros (mind 14).

MK