Sényő-Carnifex FC – Előre aláírták volna, de így…

A kék mezes sényőiek jó csapattal találták szembe magukat
A kék mezes sényőiek jó csapattal találták szembe magukat - © Fotó: Pusztai Sándor
Sényő – A sényőiek még nem tudják, örüljenek vagy szomorkodjanak a döntetlen után.


Bár a Sényő-Carnifex FC edzői stábja a Füzesgyarmati SK ellen összecsapás előtt aláírták volna az egy pontot, a 83. percben kapott egyenlítő találat után savanyú a szőlő.

– Így van, még most sem tudom eldönteni, hogy örüljek az egy pontnak vagy szomorkodjak az elveszített kettő miatt. Felpaprikázva kezdtünk, nagy elánnal vetettük bele magunkat a küzdelembe. Korán vezetést szereztünk, majd a végjátékban egyenlített az ellenfél. Összességében reális eredmény született, hisz egy jó csapat ellen játszottunk – összegzett lapunknak Fiumei Viktor, a sényői gárda edzői stábjának tagja, aki nem tudott elmenni szó nélkül az összecsapás előtti pályaméricskélés mellett.

Eddig jó volt?

– A füzesgyarmatiak kritizálták a pályánkat, mondván, kicsi meg hogy lejt. Itt szeretném megjegyezni, a tavalyi szezonban több nagy csapat is járt nálunk, elég csak példaként az MTK-t említeni. Nekik például semmi bajuk nem volt a körülményekkel – védte meg a mundér becsületét Fiumei Viktor. A sényőiek eddig elégedettek a megszerzett négy ponttal, amivel jelenleg a negyedik helyen tanyáznak.

– Ahhoz az egriekhez megyünk a következő fordulóban, akik Nyírbátorból hozták el a három pontot. Tudjuk, az egy teljesen más mérkőzés lesz, többet kell majd támadnunk ahhoz, hogy eredményesek legyünk. Ha a most látott hozzáállásunk megmarad, akkor még előrébb léphetünk mind játékban, mind pedig a szerzett pontok tekintetében – bizakodott Fiumei Viktor.

TG


Sényő-Carnifex FC vs. Füzesgyarmati SK
Sényő - Az NB III. második fordulójában a Sényő és a Nyírbátor is saját közönsége előtt lépett pályára – előbbi a Füzesgyarmatot, utóbbi az Egert fogadta. A sényői együttes számára remekül indult a szezon, hiszen 3–1-re győzött Gyöngyösön, a folytatás a felújított, gyönyörű lelátókkal gazdagodott...