Selyemréti strand – „Miért nem intézkednek?”

Akt.:
Selyemréti strand - „Miért nem intézkednek?”
Selyemréti strand - „Miért nem intézkednek?”
Miskolc – Olvasói levelet kaptunk, a strand vezetőségéhez nem érkezett hivatalos panasz.

„Évek óta bérlettel járok a strandra, és naponta tapasztalom a hiányosságokat, a személyzet felháborító viselkedését a vendégekkel szemben (tisztelet a kivételnek)!” – írta olvasónk, a levelét teljes terjedelmében elolvashatták a Borsod Online-on.

Ruhában fürdenek

– A strand felújítása után sajnos mi kerültünk „kisebbségbe”, hiszen számunkra érthetetlen okokból ellepték a strandot a „rászorulók” – írja olvasónk. „Viselkedésük felháborító, valamilyen okból a személyzet mégsem figyelmezteti őket! Fürödhetnek abban a ruhában, nadrágban, amiben az utcáról bejönnek, a férfiak alsónadrágban, a nők sortban, topban, pólóban. (..) Mi tudjuk, hogy dohányozni csak a kijelölt helyen lehet, bizonyos személyek figyelmeztetés nélkül dohányozhatnak a strand egész területén!

Az úgynevezett »úszómesterek« munkájáról már nem is beszélve: behúzódva az árnyékos terasz alá, hátradőlve mobiltelefonoznak, társalognak, olvasnak, a medencére csupán időnként pillantanak rá. De akkor is csupán a vízfelületet láthatják abból a helyzetből, ha esetleg valaki a víz alá süllyedne, elmerülne, azt észre sem vennék.”

Olvasónk reklamált a helyszínen is, és a strand vezetőjével is szeretett volna beszélni, de azt a választ kapta, hogy erre csak fogadóórás napokon van lehetősége.

„Nem tudom, minek kéne már történnie, hogy végre ne mi legyünk a strandért, hanem forduljon a helyzet” – zárja levelét olvasónk.

ÉM-JLI


Látogatók írták

A Borsod Online Facebook-oldalán óriási hullámokat vert ez az olvasói levél. Csak két hozzászólás: „Én idén nyáron voltam ott először és meglepően jó maga a strand. De az ott uralkodó körülmények miatt soha a büdös életben nem megyek vissza…” – így az egyik. Egy másik látogató így vélekedik: „Felújítják nem kevés pénzből a strandot, lenne végre egy jó strand belőle, de sajnos beengedik (…), akire nem mer rászólni senki, hogy ne utcai ruhában, alsógatyában fürödjön.”

Nem érkezett panasz

Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője az üggyel kapcsoltban a következőket közölte lapunkkal. Beszélt a strand vezetőségével a levéllel kapcsolatban, és kiderült, hogy „a leírtakról nem kaptak hivatalos értesítést, de más módon sem találkoztak az elmúlt hétvégén, héten ilyen problémával, pedig a bérletesek nagy részével személyes kapcsolatban vannak”. A vendégektől hivatalos úton, vagy a hivatalos szervektől érkezett panaszt minden esetben kivizsgálják vagy kivizsgáltatják.

Olvasónk küldte: “Felháborító, ami a Selyemréti Strandon naponta zajlik!”

Miskolc – “Évek óta bérlettel járok a strandra és naponta tapasztalom a hiányosságokat, a személyzet felháborító viselkedését a vendégekkel szemben (tisztelet a kivételnek)!” – írja Olvasónk. tovább »

Olvasónk küldte: “Szerintetek jól van ez így?”

Miskolc – “Ahány alkalommal a Selyemréti strandon járok, valami mindig elveszi egy időre a kedvemet…” tovább »

Videó: És akkor bevittek egy GoPro-t a Selyemréti strandra

Miskolc – Egy bevállalós látogató GoPro Hero 4-gyel zúzott végig az összes csúszdán. Most virtuálisan mi is csobbanhatunk egyet, bár az időjárást elnézve, ez személyesen még jobb lenne. tovább »

Ahol befürödtek a strandolók…

Miskolc – A Selyemréti Strandfürdőbe szombat délben indult el olvasónk, aki már az autóból látta, hogy a strand főbejáratánál sokan várakoznak. Ezért a hátsó jegypénztárhoz ment, ahol szintén sor volt, de mégsem olyan nagy. tovább »

Olvasói levél: Selyemréti strandolás

Miskolc – “Miskolci lakos vagyok, aki rendszeres olvasójuk. Egy szombati napomat szeretném megosztani önökkel, ami nem csak bennem, de másokban is felháborodást váltott és váltana ki.” tovább »

Olvasónk küldte: a magyaroknak hamarabb kell elhagyniuk a strandot!

Egyik szemfüles olvasónk készítette a felvételt, miszerint a vadonatúj miskolctapolcai strandon a külföldiek (vagy legalábbis angolul beszélők) két órával tovább maradhatnak bent. tovább »