Selmeczi: meg kell akadályozni a Gyurcsány-korszak visszatérését

Budapest, 2012. január 28., szombat (MTI) – Fontos megakadályozni a Gyurcsány-korszak visszatérését – reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének szavaira szombaton.

Gyurcsány Ferenc pártja kongresszusán azt mondta: tudomásul kell venni, hogy az ország problémáira nem csak egyféle válasz létezik, hidakat kell teremteni a köztársaságpárti, jobboldali demokraták felé, ellenkező esetben nem lesz nyugodt építkezés, a magyarok “egymást fogják ölni még évtizedekig”.

Selmeczi Gabriella közleményében úgy fogalmazott: “a gyurcsányi lázálmoknak (…) a magyarok 2010-es nagy összefogása egyszer és mindenkorra véget vetett”.

Hozzátette: a nemzeti együttműködés rendszere stabilitást hozott Magyarországnak, 2012 pedig már a konszolidáció éve. “Zavart és káoszt kelteni, a nemzet vagyonát rabolni, politikai gyűlöletet kelteni itt nem lehet többé, ezért fontos, hogy a Gyurcsány-korszak visszatérését megakadályozzuk” – fogalmazott Selmeczi Gabriella.

– MTI –