Selmeczi: az LMP saját belső problémáival van elfoglalva

Budapest, 2012. január 28., szombat (MTI) – Az LMP nem az emberek érdekét nézi, hanem saját belső problémáival van elfoglalva – reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője az LMP kongresszusán elhangzottakra szombaton.

A szóvivő közleményében azt írta: az LMP nem találja helyét a magyar társadalomban és a közéletben, “tisztségviselői kicsinyes módon pozíciókon marakodnak”. “Egy ilyen párt ellenzéki munkáját, megszólalásait nehéz komolyan venni, mert magukkal sincsenek tisztában” – áll a szóvivő közleményében.

Szombaton kezdődött az LMP kétnapos kongresszusa, amelynek során a résztvevők egyebek mellett az új frakcióvezető személyéről és a párt szövetségesi politikájáról, a párt szervezetfejlesztéséről is döntenek. Karácsony Gergely, az LMP frakcióvezető-helyettese szombaton úgy fogalmazott: a változások során rendezik belső konfliktusaikat, és megerősítik a belső szolidaritást, ami hatékonyabbá teszi a pártot.

Selmeczi Gabriella közleményét azzal zárta, hogy nem véletlenül bízták az emberek “egy olyan politikai erőre Magyarország gondjainak megoldását, amely a nemzeti összefogás jegyében ma egyedüliként képes arra, hogy stabil, kiszámítható, biztonságos jövőt garantáljon az országnak”.

– MTI –