Segítségre várnak Erdőhorvátiban Norbiék

Akt.:
Segítségre vár a család
Segítségre vár a család - © Fotó: ÉM
Erdőhorváti – Nemrég írtunk a 16 éves Norbiról és családjáról. A fiú születésekor agyvérzést kapott, és súlyos oxigénhiány lépett fel nála. Több műtétje volt már. Másfél éves korától 5 évig szinte egyfolytában jártak egyik kórházból a másikba.

Hol Miskolcra, hol Debrecenbe, hol Budapestre, de még Amerikában is kezelték a fiút, próbáltak állapotán javítani. Műtötték mindkét lábát. Ennek és a fejlesztő foglalkozásoknak köszönhetően a lábát és a kezét tudja emelni, közeli hozzátartozóit felismeri, de sajnos ennél többet nem tudtak elérni az orvosok. Epilepsziás rohamai pedig időnként igen ijesztőek.

Norbi családja, mivel egyikük sem tud rendes munkát vállalni, nehezen él. Szeretnék felújítani a járdájukat, hogy a kerekesszéket az édesanya, Judit egyedül is be tudja tolni a házba. Nyolcvanéves házuk rossz állapotban van, elodázhatatlan a tető cseréje. Szeretnék a cserépkályhájukat központi fűtésre cserélni, hogy ne kelljen a fahordás nehézségeivel megküzdeniük.

Kérjük kedves olvasóinkat, hogy akik építőanyaggal vagy bármi mással tudnának segíteni a családnak, keressék Juditot a következő telefonszámon: 06-20/954-66-19.

ÉM​