Segítséget kér, vár, remél, hogy Tallinnba mehessen Kovács Attila Gábor

A rádiós tájfutás életműdíjas Európa-bajnoka, Kovács Attila Gábor
A rádiós tájfutás életműdíjas Európa-bajnoka, Kovács Attila Gábor
Miskolc, Tallinn – Augusztus 5-én kezdődik a World Masters Orienteering Championships, a Tájfutó Mesterek Világbajnoksága.

Az eddigi mintegy 3 és fél ezer tallinni nevezett között ott van a rádiós tájfutás életműdíjas Európa-bajnoka, Kovács Attila Gábor is. Számára nagyban növeli a viadal jelentőségét, hogy 1996 óta megszakítás nélkül minden évben részt vett ezen a vébén, tehát ez lesz neki sorozatban a jubileumi, huszadik WMOC-ja. Valószínűleg nem lesznek sokan a 35 országot képviselő mezőnyben, akik ugyanezt elmondhatják magukról. A hátralévő időszak a csúcsforma kialakításáról szól, bár közelmúltbeli versenyein is szinte mindig a dobogón végzett: a miskolci sportember mind rádiós tájfutásban, mind tájfutásban több jó helyezést ért el hazai viadalokon.

A világbajnokságon való részvételéhez azonban Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés támogatása mellett még szüksége lenne lokálpatrióta szponzorok segítségére is, amit a sportoló a kovacsagabor@gmail.com címen vár.

ÉM
hirdetés


hirdet�s