Segítség!

Segítség!
Már megint kérnek! – legyinthetnénk egyet, és legyintenek is sokan, ha azt hallják-olvassák, hogy újra nehéz helyzetbe került a Miskolci Állatsegítő Alapítvány. De a MÁSA legalább kér! Nem szégyellik – hiszen nem tehetnek róla –, sok a feladat, egyre több kutya és cica szorul segítségre, vár gazdára. Ők pedig mentenek és gondoskodnak róluk. Uri Mariann jegyzete.

Önkéntes munka ez, amihez nagyon kevés támogatást kapnak a kormánytól és az önkormányzattól is. Maguknak kell kitalálni, hogyan tudnak bevételre szert tenni, amiből fedezni tudják az orvosi kezelések és gyógyszerek költségeit, a kötelező oltásokat, az utcára született, vagy ilyen-olyan okból magára maradt állatok ellátását. Ha ők nem lennének, sokkal több kóbor kutyával találkoznánk Miskolcon. És bár évről évre eljutnak oda, hogy eddig tartott a büdzsé, és kénytelenek a nyilvánossághoz fordulni, számítva az állatbarátok jóindulatára, segítséget kérni, de ők legalább kérnek.

Kérnek, és nem választják a könnyebbik utat. Nem hagynak hátra csapot-papot, nem hagyják magukra az állatokat, hanem újra és újra megalázkodnak, és teszik tovább a dolgukat. Segítse őket, aki teheti, mert megérdemlik!

– Uri Mariann –


Ismét veszélyben a MÁSA

Miskolc – Segítséget kér a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA), hogy átvészeljék a következő másfél hónapot. tovább »

hirdetés


hirdet�s