Segítsünk együtt: Kérnek és kínálnak

Segítsünk együtt: Kérnek és kínálnak
Miskolc – Az Inform Média Kft. hárommegyés, az észak-magyarországi árvízkárosultak megsegítésére indított akciójának keretében a következő felajánlások és kérések érkeztek az Észak-Magyarországhoz szerdán.

Pogácsa-kommandó
A VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház Pogácsa Kommandót hirdetett május 19-re és 20-ra. Arra kérik az embereket, pékségeket, üzleteket, hogy az árvízvédelemben éjjel-nappal dolgozóknak szánt élelmet: pogácsát, szendvicset, péksüteményt vigyék a Művelődési Házba (Miskolc, Lenke u. 14/A). A katasztrófavédelem munkatársai segítenek a kiszállításban.

Szikszói nénikének
Bármilyen jellegű segítséget szívesen elfogadnék az édesanyám részére aki a szikszói árvíz károsúltja. Kérem ha valahogy tudnak segítsenek: szivattyúzással, fertőtlenítéssel vagy anyagi hozzájárulással. Idős egyedűl élő beteg nénike. Szikszó, Petőfi S. út 24. sz. Előre is köszönöm, lánya Mária.

Dupla fekvőhely
Szeretnék felajánlani az árvízkárosultak részére egy kifogástalan állapotú, kétszemélyes ággyá átalakítható kanapét, mérete kinyitva 180X200 cm. A kanapé Budapest III. kerületéből ingyen vihető el, lehetőség szerint mielőbb, a szállításban sajnos segíteni nem tudunk. Polony Gergely 20/9358-708

Liszteszsákok
Szmutkó Attila vagyok, telefonom: 06 30 3572633. Nyirbélteken 6000 darab liszteszsákom van. Ha megoldható a szállítás, ingyen elvihetik az árvizkárosultak részére.

Ruhák, cipők, ágyneműk
Gyermekekre és felnőttekre való ruhaneműt, lábbeliket, ágyneműket ajánlanék fel árvízkárosultak számára, de a szállítást nem tudom megoldani. Időpontot előzetesen telefonon kell egyeztetnünk. Vinnai Zoltánné. Mobil: 20-986-1949.

Ágyneműtartó heverő
Árvízkárosultak számára szeretnénk felajánlani egy hibátlan, ágyneműtartós heverőt, amit az Avasról lehet azonnal elszállítani. Érdeklődni lehet a 06-46-785950 telefonszámon. Dr. Hegedűs János


SEGÍTSEN ÖN IS >>>