Segítünk: Csanád itthon, túl a műtéten

Gilányi Csanád
Gilányi Csanád
Hernádnémeti – A két dongalábbal született Gilányi Csanád külföldi műtétjének költségéhez olvasóink is hozzájárultak. Így bizonyára örülnek a hírnek: a műtét jól sikerült.

A hernádnémeti kisfiú, Gilányi Csanád édesanyja már itthonról jelentkezett: a műtét sikerült.

A két dongalábbal született Gilányi Csanád külföldi műtétjének költségéhez olvasóink is hozzájárultak. Így bizonyára örülnek a hírnek: a műtét jól sikerült. Az operáció pontosan 3 órán át tartott. Előbb nyitott, majd zárt, aztán pedig (a fotón is látható ) színes gipszet kapott a lábaira. Ez utóbbi nagyon tetszett neki. Azzal üdvözölte a szüleit: „Nézzétek, milyen tök jó gipszet kaptam!”


Leköti a családot

A kényszerű nyugalmat kissé nehezen viseli, úgyszólván leköti az egész családot a foglalkoztatása.

– A főorvos azt mondta: Csanád rehabilitálható lesz annyira, hogy saját lábára tudjon állni Azt nem tudni, miként változik a növekedés során, de az eredmény úgymond 10 éves koráig garantálható. A gipsznek 6 hétig kell fennmaradnia, addig többször is ellenőrzik Bécsben. Az alapítványi pénzből egyelőre telik rá –mondja az édesanya, Gilányiné Nagy Orsolya.


Korábbi cikkek:

SEGÍTÜNK: Csanád hamarosan útnak indul
Hernádnémeti – Összejött a kis Gilányi Csanád külföldi műtétjéhez szükséges pénz, ami részben az Észak-Magyarország olvasóinak köszönhető.

Csanád tényleg járni szeretne
Hernádnémeti – Egy hároméves kisfiúnak pénzre volna szüksége, hogy megműtsék. Remélhető, hogy így önállóan tudna járni.