Segélykoncert a megye árvízkárosultjainak megsegítésére

Rúzsa Magdi, Király Viktor, Szekeres Adrien, Pataki Attila
Rúzsa Magdi, Király Viktor, Szekeres Adrien, Pataki Attila
Miskolc – Június 2-án este egy az Észak-Magyarország és a Borsod Online által is támogatott segélykoncert lesz Miskolcon a megye árvízkárosultjai javára.

Neves fellépőkkel, egy egész estét betöltő könnyűzenei koncertet rendez a megye árvízkárosultjainak megsegítésére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és az általa megjelentetett Kulcs Magazin június 2-án, este 6 órától Miskolcon a városi sportközpontban. Mint azt Marczin Esztertől, a lap szerkesztőjétől megtudtuk, a segélykoncert ötletére azonnal megmozdult a művészvilág, és a nemes cél érdekében egy emberként sorakozott fel a popszakma színe-java. A mintegy négy órásra tervezett monstre rendezvényen fellép Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra, Csézy, a Crystal, a Disco Express, az Edda, Gáspár Laci, Keresztes Ildikó, Király Viktor, Komár László, Rúzsa Magdi, SP, Szekeres Adrien és a V-tech. A szervezők a koncert teljes bevételét a megye árvízkárosultjainak megsegítésére ajánlják fel.

A rendezvény fő támogatója a Holcim Hungária Zrt. Kiemelt médiatámogatója lapunk, az Észak-Magyarország, internetes hírportálunk, a Borsod Online és a Juventus Miskolc rádió.

Támogatói jegyek elővételben június 1-jéig 1000 forintos áron kaphatók Miskolcon a Tourinform irodákban (Városház tér 13 és Mindszent tér 1.), a megyei önkormányzat portáján és a Géniusz Könyváruházban.