SEAT-tal autózhatnak a kosaras lányok

Akt.:
SEAT-tal autózhatnak a kosaras lányok
© Fotó: Ádám János
Miskolc – Jégkorong-Škoda, labdarúgás-Volkswagen, folytassa a sort! – hangzana a felhívás, ha ez egy megoldandó feladat lenne. A megoldás pedig: kosárlabda-SEAT. De azt is kérdezhetnénk, hogy mi a közös DVTK labdarúgó, jégkorong és kosárlabda csapatában? A válasz pedig: mindegyiket a Miskolc Autó támogatja.

Tegnap délután Sándor Attila, a Miskolc Autó márkakereskedés vezetője, Papp Zoltán, a SEAT márkaigazgatója, valamint Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője jelentette be, hogy a 2016/2017-es szezonban a Miskolc Autó a SEAT-tal támogatja az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapatot. A vadonatúj SEAT márkakereskedésben tett bejelentést követően a kosras lányok Európa Kupa mérkőzésének szünetében hivatalosan is átadták a két SEAT Leon kulcsát a csapatnak.

A sajtótájékoztatón Sándor Attila és Szabó Tamás is sikeresnek ítélte eddigi együttműködésüket, és reményüket fejezték ki, hogy a SEAT támogatásával tovább erősödik ez a kapcsolat. Papp Zoltán pedig azon örömének adott hangot, hogy végre egy olyan erős partnert tudhatnak a márka mögött Miskolcon, akivel garantált a SEAT sikere. Ezt segítheti a kosaras lányok támogatása is, hiszen a kiváló eredmények eléréséhez egy picit a márka is hozzájárul a jövőben.
hirdetés


hirdet�s