Schuster és Hiddink is cáfol

Guus Hiddink
Guus Hiddink
A német Kicker című sportlap információi szerint Bernd Schuster és Guus Hiddink is cáfolja, hogy a következő szezont új csapatnál kezdi.

Az előbbit a spanyol Real Madriddal, az utóbbit pedig az angol Chelseavel hozták hírbe.

A spanyol lapok csütörtökön azt írták, hogy Schuster, aki jelenleg a spanyol élvonalban szereplő Getafe vezetőedzője, előszerződést írt alá a Real Madriddal. A német szakember azonban cáfolta a sajtóértesüléseket.

Nem írtam alá sem szerződést, sem pedig előszerződést a Reallal. Fogalmam sincs, hogy kitől származik a téves információ. Úgy gondolom, a legnagyobb eséllyel a Chelsea-nél dolgozó Jose Mourinho lehet a befutó – mondta Schuster.

A holland Guus Hiddink, aki jelenleg az orosz válogatott szövetségi kapitánya, szintén tagadta azokat a felvetéseket, amelyek szerint ő válthatja a londoni Chelsea kispadján José Mourinhót.

– Elégedett vagyok a mostani munkámmal, s remélem, hogy az orosz válogatottat sikerül kivezetnem az Eb-re. Szerintem azért hoztak hírbe a Chelsea-vel, mert annak az országnak vagyok a kapitánya, ahonnan Roman Abramovics is származik. Az igaz, hogy szoktam bizalmasan beszélgetni vele, de az edzőkérdés nem kerül közöttünk szóba -nyilatkozta Hiddink.