Savo Rakovic visszatért

Savo Rakovic
Savo Rakovic
Visszatért a DVTK-hoz a szerb állampolgárságú jobb oldali védő, Savo Rakovic is, akivel szintén megállapodott Dudás Hunor, de nem csak vele…

…, hanem a Ferencváros ifjúsági csapatától érkezett Gál Szabolccsal is, aki édesapjával, Gál Lászlóval érkezett Miskolcra.
Utóbbi azonos azzal, aki sportvezetői pályája elején a Ferencváros technikai vezetőjeként dolgozott, később pedig a Budapest Honvéd és az FC Fehérvár csapatait működtető gazdasági társaságok ügyvezetőjeként tevékenykedett a magyar fociban. A fővárosi zöld-fehérektől érkezett játékos papírjai is rendben vannak, így akár ő is játszhat a szombati, Vecsés elleni meccsen.

Dudás Hunor a felsorolt labdarúgókon kívül szinte mindegyik játékossal találkozott kedden, úgy tudjuk, hogy ezeken a megbeszéléseken a sportolókkal szemben fennálló tartozások kifizetésének ütemezéséről esett szó, valamint a párhuzamos szerződések, a reklámcéggel kötött megállapodások megszüntetéséről, és ezzel összefüggésben a szerződésük ekhós (egyszerűsített közteher-viselési hozzájárulás) adózási formává való átalakításáról.