Savic aláírt az NYKK-hoz

Nyakunkon a férfi kosárlabdázók bajnoki rajtja, a Marso-Carmo Suzuki NYKK NB I. A csoportos gárdája vasárnap Debrecenben, a legutóbb második helyen végzett Vadkakasok otthonában kezdi meg szereplését.

Hogy milyen csapattal? Nos, most már tisztulni látszik a kép, hiszen a vezetés hétfőn szerződést kötött a szlovén irányó Branko Saviccsal, aki a múlt heti teljesítményével meggyőzte a szakmai stábot.

A másik jelölt, a szerb Marko Cvetkovics is eldőlt, ő is elkötelezte magát a nyíregyházi egylethez.

Szerdán még egyszer megmérkőzik az Egerrel Horváth Imre legénysége, az edzőmeccs az utolsó simításokat szolgálhatja, illetve újabb próbajátékos adhat számot tudásáról.

A kongói-belga útlevéllel redelkező, az Egyesült Államokbeli pennsylvaniai egyetemen is megfordult, majd az angol Scottish Rocks és az olasz Upea Capo gárdájában is bevetett hátvédről, a 24 esztendős és 194 centis Tiaga Joseph Masudi Numbi Telo-Wa-Lite-ről van szó, az egyszerűség kedvéért maradjunk a Joseph Masudi névnél.

A kosaras kedden érkezett meg Nyíregyházára, ha a szerdai tesztmeccsen megfelel, akkor hosszabb életű lehet a kapcsolata ez egyesülettel.

– Bodnár Tibor –