Gyalogátkelőn ütötte el az idős férfi az idős nőt Ózdon

Akt.:
A járművezetők fokozott óvatossággal közelítsék meg a gyalogátkelőhelyeket!
A járművezetők fokozott óvatossággal közelítsék meg a gyalogátkelőhelyeket! - © Fotó: ÉM-archívum
Ózd – Nem adta meg az elsőbbséget, nyolc napon túl gyógyuló sérülés lett az eredménye.

Közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság F. Albert 74 éves miskolci férfival szemben.

A járművezető autójával 2017. október 9-én 8 óra 50 perckor Ózd, Bolyki főúton található gyalogátkelőhelyen nem biztosított áthaladási elsőbbséget egy gyalogosan közlekedő idős nő részére. A sofőr a gyalogost elütötte, aki nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Lezárult a nyomozás

A nyomozás vizsgálati szakaszában az Ózdi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a gyalogátkelőhelyeket fokozott óvatossággal közelítsék meg.

ÉM


A baleset hétfőn este történt, a motoros könnyebb sérüléseket szenvedett. Horváth Tibor őrnagytól, a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztályvezető-helyettesétől megtudtuk, a Csóka körforgalom felől közlekedő személyautó egy ingatlanhoz akart balra kanyarodni és nem adott elsőbbséget a ...

VW ütötte ki a Mitsubishit Miskolcon
Miskolc - Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami kedden éjszaka történt Miskolcon a Kis-Hunyad utcán. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy Mitsubishi haladt az Ilona utca irányába egyenesen, amikor a Dayka Gábor utcáról egy Volkswagen Golf a sárgán villogó ...Sátoraljaújhely.
BOON.HU


hirdetés