Betörőket fogtak Füzérkajatán

Illusztráció
Illusztráció
Füzérkajata – A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai elfogták azt a férfit és társát, akik Füzérkajatán egy családi házba törtek be.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy 21 éves füzérkajatai férfival és 16 éves társával szemben – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája. Mint írják, az eset Füzérkajatán január 3-án az esti órákban történt, ahol – az akkor még ismeretlen tettesek – egy családi házba hatoltak be. Innen ékszert, különböző műszaki cikkeket, szeszesitalokat és készpénzt tulajdonítottak el.

A helyi körzeti megbízottak huszonnégy órán belül megállapították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek kilétét, akiket január 5-én elfogtak. A nyomozás során a rendőrök az eltulajdonított értékeket is megtalálták és lefoglalták.

ÉM


Feltörték az ajtót
Ároktő, Tiszaújváros - A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság rendőrei elfogták azokat a férfiakat, akik egy ároktői intézménybe törtek be. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 61 éves és egy 23 éves helyi lakossal szemben....

Illusztráció
Felsőzsolca, Miskolc - A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 21 éves férfinak és fiatalkorú társának a letartóztatását, akik 2018. december 3-án este egyikük rokonát rabolták ki Felsőzsolcán. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak a fenti időpon...Sátoraljaújhely.
BOON.HU


hirdetés