A rendőri hivatás szépségeiről beszéltek Borsodban

A rendőri hivatás szépségeiről beszéltek Borsodban
© Fotó: plice.hu
Borsod-Abaúj-Zemplén megye – A megyében folyamatos a határvadászokat toborzó rend­őrségi kampány.

Legutóbb a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya által szervezett „Szabad a pálya…” elnevezésű pályaválasztási kiállításon találkozhattak a toborzókkal.

Mint az már ismeretes, az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdetett a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába őr-járőrtárs beosztás betöltésére. A határ és a haza védelmére minden cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgár jelentkezhet.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A toborzócsoport tegnap és tegnapelőtt a pályaválasztás előtt álló fiataloknak adott tájékoztatást a felvételi eljárásról. A kétnapos rendezvényen a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium munkatársai is felvilágosítást adtak az intézmény nyújtotta lehetőségekről azok számára, akik a rendőri hivatást választanák életpályául.

– ÉM –


Miskolc - A Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya november 8-án és 9-én rendezi meg Miskolcon, a Generali Arénában „Szabad a pálya…” elnevezésű pályaválasztási kiállítását, melynek célja, hogy hozzásegítse a fiatalokat és a szülőket a munkaerőpiaci igényeknek megfelelő pálya­választási dö...Sátoraljaújhely.
BOON.HU


hirdetés