Sátoraljaújhely hírei

2018.09.25. 17:38

Gazdit keresünk Matyinak, Boxinak és Bizsunak

Sátoraljaújhely - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Sátoraljaújhely - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat. „Kutyáink oltva, chipezve, a nőstények ivartalanítva vannak. Mind­ezért 7 ezer forint költségtérítést várunk, valamint azt, hogy a kutyáról egy életen át gondoskodjanak,” – kérték az alapítvány munkatársai. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 06-20/242-1161, 06-30/576-8935.

ÉM


Matyi 4 éves, 34 centi magas, 11 kilós, ivartalanított legényke. A gyepmesteri telepről került menhelyünkre. Alkalmazkodó, élénk, jókedvű kutyuska. Szívesen sétál pórázon. Lánykutyák társaságát elfogadja. Az emberekkel barátságos. Viszont szökésbiztos kerítés szükséges hozzá, mert ha nem foglalkoznak vele, hajlamos elkalandozni.


Boxi 2,5 éves, ivartalanított, nagyobb termetű fiatalember. Kölyökként tették a menhely kapuja elé. Jelenleg kennelben van egy kislánnyal, nappal a futtatóban szaladgálhat. Szép, értelmes kutya, de foglalkozni kell vele, például hogy megtanulja a pórázon sétálást.


Bizsu 2 éves, kis termetű, ivartalanított kislány. Állatbarát talált rá az utcán. Először visszahúzódó volt, mára már jókedvű, játékos kiskutya. Más kutyák társaságát is elfogadja, szeret sétálni. Kicsike termete és vékonyka bundája miatt lakásban tartásra ajánljuk.


[related-post post_id="3980214"]

[related-post post_id="3972485"]

[related-post post_id="3965269"]

[related-post post_id="3952221"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!