Sárospatakon motoros sérült meg, Ózdon ütköztek

Akt.:
Borsod-Abaúj-Zemplén megye – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 30-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 30-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Ózdon, a Bolyki Tamás úton 6 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője megszegte az elsőbbségadási kötelezettségét, ezért neki hajtott egy másik autónak, aminek vezetője megsérült.

Sárospatakon, a Comenius úton történt baleset 10 óra körül. Egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy motorosnak, aki kormányát elrántva megcsúszott és felborult. A motoros könnyebben megsérült.

Halmajon, a Petőfi Sándor úton 17 óra körül egy személygépkocsi vezetője kanyarodása közben nem vette észre, hogy járművét meg akarják előzni, ezért a két kocsi összeütközött. A balesetben két személy megsérült.

Bekecsen, a Honvéd úton 21 óra 50 perc körül egy kerékpáros haladása közben nem tartott kellő mértékben jobbra, így neki ütközött egy elektromos kerékpárral közlekedő nőnek.

Putnokon, a Táncsics Mihály úton 22 óra körül történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset. Egy személygépkocsi vezetője eddig tisztázatlan körülmények miatt lehajtott az útról és a vízelvezető árokba hajtott.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenhárom esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb baleset-megelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –