Sárospatak gyászolja elhunyt fiát

Akt.:
Sárospatak gyászolja elhunyt fiát
Sárospatak gyászolja elhunyt fiát - © Fotó: police.hu | MTI/Donka Ferenc
Budapest, Sárospatak – Egész Sárospatak gyászolja Németh Gergely rendőr törzsőrmester, aki az M5-ösön történt hétfői balesetben halt meg szolgálatból hazatérés közben.

A fiatal határvadász megbecsült polgára volt a városnak, feleségével és alig 1 éves kislányával együtt kedvelték a városiak. Kedden este gyertyagyújtás is volt a férfi emlékére.

„Mély fájdalommal és őszinte megrendüléssel értesültünk a szomorú hírről – fogalmazott a város internetes honlapján Aros János polgármester. – Sárospatak Város Önkormányzatának munkatársai, a város lakosai és a képviselő-testület megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában. Nyugodjék békében!”

Mint megtudtuk, még négy rendőrt ápolnak a Honvédkórházban a sérültje közül. Mindannyian súlyos állapotban vannak.

ÉM-SZB


Videó: RTL Klub


Kedden este a Készenléti Rendőrség miskolci telephelye előtt gyertyagyújtással emlékeztek az elhunyt bajtársra
Miskolc, Kecskemét - Miskolci határvadász és az autóbusz miskolci vezetője vesztette életét a balesetben. N. Gergely rend­őr törzsőrmester és Gy. Elek autó­busz-vezető. Mindketten megyénkbeliek. A Miskolci Készenléti Rendőrség, illetve az Észak-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. alkalmazottai...

Összeroncsolódott kamion és autóbusz 2017. október 9-én az M5-ös autópályán, Kecskemétnél, ahol két teherautó és egy rendőröket szállító busz ütközött össze. A balesetben ketten meghaltak.
Miskolc - Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. dolgozója volt az a sofőr, aki hétfőn azt a különjárati buszt vezette, amely súlyos balesetet szenvedett az M5-ös autópályán. A busz szolgálatukból hazatérő határvadász rendőröket szállított haza, Miskolcra. A balesetben a busz 59 éves vezető...

Borsod megyei határvadász halt meg az M5-ösön
Kecskemét, Miskolc - Szolgálatból hazatérő miskolci határvadászok szenvedtek hétfőn súlyos balesetet az M5-ös sztrádán. Hétfőn nem sokkal dél előtt az M5-ös autópálya 87-es kilométerénél, Kecskemét közelében, a Budapest felé vezető oldalon két tehergépkocsi és egy autóbusz eddig tisztázatlan körülm...Sárospatak.
BOON.HU


hirdetés