A cégkapunyitásról is tájékoztatást ad a NAV

Miskolc, Ózd, Sárospatak – Fontos kérdésekről tájékozódhatnak a vállalkozók a NAV nyílt napjain Ózdon, Sárospatakon és Miskolcon.

Nyílt szakmai napokra várja az érdeklődőket az Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Hétfőn Mezőkövesden tartottak tájékoztatást a NAV szakemberei. Legfőbb téma a cégkapunyitás volt, hiszen január 1-jétől minden cégnek kötelező lesz ezt a kommunikációs felületet használnia, legyen szó adóbevallásról benyújtásáról vagy egyéb beadványokról. Ezenkívül szó volt az egyes, kiemelt adónemekhez kapcsolódó 2018. évi törvényi változásokról, valamint az új adóigazgatási eljárási törvények értelmezési kérdéseiről is.

Az előadásokon elsősorban a kamara tagjai, valamint a kamara által meghívott vállalkozók vettek részt, de a nyílt napokra bárki ellátogathat, akik szeretnének a fenti témákban tájékozódni.

Kedden Ózdon várták az érdeklődőket délelőtt 10 órától a Digitális Erőműben, november 28-án Sárospatakon, a járási hivatal I. emeletén szintén 10 órától, december 4-én pedig Miskolcon a NAV Kazinczy utcai székházának I. emeleti előadótermében. Az időpont itt is délelőtt 10 óra.

ÉM-HESárospatak.
BOON.HU


hirdetés