Sárospatak hírei

2019.02.13. 20:01

Legendás pólós a pataki bálban

Sárospatak – Rekordot döntöttek a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola bálján.

Sárospatak – Rekordot döntöttek a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola bálján.

Korábban 350 volt a „plafon”, most 421-en ünnepeltek, mert a patakiak ünnepnek nevezik az évzáró és évnyitó zenés, táncos rendezvényüket, amelynek az Árpád Vezér Gimnázium aulája adott otthont.

Ötkarikás bajnok

– Vendégeket fogadtunk Budapestről, Miskolcról, Nyíregyházáról, Békéscsabáról, sőt Londonból és Erdélyből is – mondta Belicza János, a SUSI elnöke. – Arra törekedtünk, hogy mindenkit elvarázsoljunk, és ez megítélésem szerint sikerült, ugyanis fergeteges volt a műsor.

A zemplénieknél sztárvendégek is feltűntek. Színpadra állt dr. Faragó Tamás olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, valamint Knézy Jenő sportriporter, volt magyar válogatott kosárlabdázó, róluk filmet vetítettek.

– Néhány élvonalbeli sportolóval a vágyainkat is elénekeltük – közölte Zsófi József főszervező lapunkkal a részletekről –, hiszen nekünk az a célunk, hogy egykor NB I-es csapatot köszönthessünk városunkban.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!