Salakmotoros Eb Debrecenben – Csak a legjobb öt jut tovább

Akt.:
Salakmotoros Eb Debrecenben - Csak a legjobb öt jut tovább
Salakmotoros Eb Debrecenben - Csak a legjobb öt jut tovább
Debrecen – Miután a finn versenyző nem érkezett meg a viadalra, így az első számú tartalék, Szatmári László lépett elő főversenyzővé, így Tabaka Józseffel és Magosi Norberttel együtt három magyar vaspapucsos továbbjutásáért szoríthatnak a drukkerek.

A 16 pilótából álló mezőny első öt helyezettje jut tovább a következő fordulóba, így órási küzdelem várható a kvalifikációért.

Fontos tudni, hogy az idei egyéni Európa-bajnoki küzdelemsorozatot új lebonyolítási szisztéma alapján rendezik; a széria három középdöntővel kezdődik, majd rendeznek egy Challenge-et, ami után kialakul a döntő mezőnye. A finálé Grand Prix-rendszerű, azaz négy forduló után dől el, ki a kontinens legjobb vaspapucsosa.Salakmotoros Eb Debrecenben: Edzés a viadal előtt

Debrecen – Ezekben a percekben kezdődött el a debreceni salakmotoros egyéni Európa-bajnokság hivatalos edzése.
Budapest, 2012. április 30., hétfő (MTI) – Magyarország két legjobb salakmotorosa, Tabaka József és Magosi Norbert hazai környezetben harcolhatja ki a továbbjutást az egyéni Európa-bajnokság középdöntőjéből, melyet kedden 16 órától Debrecenben rendeznek.

Európa-bajnoki salakszórás

Ha május 1-je, akkor debreceni salakmotor-verseny! Egy-két kivételtől eltekintve évtizedekre visszanyúló hagyomány, hogy a munka ünnepén felbőgnek a motorok a cívisvárosi oválpályán.

Salakmotoros Eb-középdöntő

Újra salakmotoros világversenyt láthat a hajdúsági publikum a Gázvezeték utcai salakstadionban: május 1-jén 16 órától rendezik az egyéni Európa-bajnokság egyik középdöntőjét.

tovább »