Hajdú-Bihar

2008.04.01. 18:56

Régióink – monográfia az Észak-Alföldről

<p>Debrecen – A csütörtökön bemutatandó kötet elsőként elemzi monografikus jelleggel az Észak-alföldi régió rendszerváltást követő területi, gazdasági, társadalmi folyamatait és azok várható tendenciáit. <A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/eszak-alfold/cn/boon-news-ed06-20080401-064757"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B> A kiadványról és a bemutatóról</B></A> [.pdf – 2,0 MB]</p>

Elkészült a Kárpát-medence régiói nagyszabású monográfiasorozat legújabb kötete, az Észak-Alföld, az MTA Regionális Kutatások Központja kiadásában. A kötet az MTA RKK és a Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centruma (DE AMTC) közötti együttműködésben, közös szerzői közreműködéssel jött létre. A kötet elsőként elemzi monografikus jelleggel az Észak-alföldi régió rendszerváltást követő területi, gazdasági, társadalmi folyamatait és azok várható tendenciáit.

A kiadványt április 3-án mutatják be – a szerkesztők és a szerzők jelenlétében – a DE AMTC tanácstermében (Debrecen, Böszörményi út 138.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!