Sajtóközlemény

Akt.:
Sajtóközlemény
Andrássy Vállalkozói Inkubátorház és Innovációs Központ fejlesztése uniós támogatással.

A TREKK Invest Ingatlanforgalmazó és Kereskedelmi Kft. sikeresen valósította meg az „Andrássy Vállalkozói Inkubátorház és Innovációs Központ fejlesztése” című projektjét az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott több mint 193,8 millió forint vissza nem térítendő támogatással. A támogatást az Észak-magyarországi Operatív Program keretében nyert el a vállalkozás.

 

A Trekk Invest Kft. 2013. május 15. és 2015. november 30. között Miskolc Újdiósgyőr városrészében a korábban polgármesteri hivatalként működő épületet teljesen átalakította. A felújítással egy új 1829 m2 hasznos alapterületű inkubátorház és innovációs központ jött létre. Az új inkubátorházban induló vagy fiatal vállalkozások számára a piaci ár alatti bérleti díj fejében kínálnak igényesen kialakított helyiségeket és nyújtják az inkubációs szolgáltatások széles skáláját.

 

Az épületen belül kialakításra került 26 db irodahelyiség, 4 db utca kapcsolattal rendelkező műhely, raktárhelyiségek, 50 fő befogadására alkalmas konferencia terem, oktatóterem, tárgyalóterem, aula, teremgarázs.

 

Összességében a projekt megvalósította a pályázatban foglalt céljait az Andrássy Vállalkozói Inkubátorház és Innovációs Központ valós piaci igényekre alapozva, Miskolcon az Andrássy út 96. szám alatt eddig hiányzó szolgáltatást hívott életre.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter
hirdet�s