Sajtóközlemény

Akt.:
Sajtóközlemény
Andrássy Vállalkozói Inkubátorház és Innovációs Központ fejlesztése uniós támogatással.

A TREKK Invest Ingatlanforgalmazó és Kereskedelmi Kft. sikeresen valósította meg az „Andrássy Vállalkozói Inkubátorház és Innovációs Központ fejlesztése” című projektjét az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott több mint 193,8 millió forint vissza nem térítendő támogatással. A támogatást az Észak-magyarországi Operatív Program keretében nyert el a vállalkozás.

 

A Trekk Invest Kft. 2013. május 15. és 2015. november 30. között Miskolc Újdiósgyőr városrészében a korábban polgármesteri hivatalként működő épületet teljesen átalakította. A felújítással egy új 1829 m2 hasznos alapterületű inkubátorház és innovációs központ jött létre. Az új inkubátorházban induló vagy fiatal vállalkozások számára a piaci ár alatti bérleti díj fejében kínálnak igényesen kialakított helyiségeket és nyújtják az inkubációs szolgáltatások széles skáláját.

 

Az épületen belül kialakításra került 26 db irodahelyiség, 4 db utca kapcsolattal rendelkező műhely, raktárhelyiségek, 50 fő befogadására alkalmas konferencia terem, oktatóterem, tárgyalóterem, aula, teremgarázs.

 

Összességében a projekt megvalósította a pályázatban foglalt céljait az Andrássy Vállalkozói Inkubátorház és Innovációs Központ valós piaci igényekre alapozva, Miskolcon az Andrássy út 96. szám alatt eddig hiányzó szolgáltatást hívott életre.