Helyi közélet

2011.07.05. 18:08

Halló Gyáristák! Jön a Factory Fesztivál!

Miskolc - Ha augusztus 4-5-6., akkor  Factory Fesztivál. Négy színpad, némi túlzással milliónyi program, koncert és sport.

Miskolc - Ha augusztus 4-5-6., akkor  Factory Fesztivál. Négy színpad, némi túlzással milliónyi program, koncert és sport.A Maradj Miskolcon - Elektroger Hall csütörtöktől szombatig látogatható majd: Elektroger, Palotai vs Ludmilla csakúgy szerepel a menüben, mint a Dub Phase Family, vagy éppen a Savage+Mc Fantom. A Miskolci Est - Zöld nyíl világot jelentő deszkáin sokan mások mellett a Carbonfools, a Zagar, SP, Fluor, a Kerekes Band, a Skafunderz, és a Hooligans is látható, hallható lesz. A Bomba Hip-Hop Stageben minden nap este 7 órától, másnap reggelig őrjönghettünk.

Kapunyitás: augusztus 4., 14 óra

A Retek színpadon péntek 20 órakor a Büdösök nevű formációval kezdődik a műsor és többek között a Tudósok, vagy éppen a N.O.M. hangversenyét is élvezhetik majd az érdeklődők. A napijegy 2200 forintba kerül, míg a bérletek 5400 forint ellenében válthatunk. Nem árt tudni, hogy bérletet július 15-ig 4500 forintért válthatunk. Jegyek és bérletek természetesen a helyszínen is kaphatóak majd a fesztivál napján. A Factory Fesztivál kapuját augusztus 4-én, csütörtök 14 órakor nyitják ki.

Bővebb információ: www.factoryfesztival.com


Kapcsolódó cikk:

Miskolc - Még egy hónap és kezdetét veszi a Factory Aréna összművészeti fesztiválja a Gyárban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában