Sajóörösi csatlakozás a III. Országfutáshoz

Sajóörs – Sajóörös csatlakozik a március 12-i országfutáshoz, amelynek mottója: „Fussuk végig az országot egy nap alatt.”

Sajóörös Község Önkormányzata szeretne meghívni minden érdeklődőt március 12-ére a Sajóörös–Tiszaszederkény–Sajóörös útvonalon egy futásra a gáton, hogy együtt gyűjtsék a kilométereket.

A részvétel feltétele regisztrációhoz kötött, ezért aki szeretne a csapattal tartani, március 6-ig jelezze a Sajóörös Község Önkormányzatánál személyesen vagy a sajooroskultura@gmail.com, tunde640810@gmail.com elektronikus levélcímen, vagy a 06-70/338-9965-ös telefonszámon.

A nap folyamán a távolság teljesíthető futva, akár sétálva is. Várnak mindenkit, akik kedvelik a kihívásokat és szeretnének csatlakozni.

Mindenfelé az országban

A III. Országfutást március 12-én, szombaton rendezik meg. Úgy lehet részt venni rajta, hogy vállalni kell egy szakaszt, bárhol ahol éppen tartózkodik a jelentkező március 12-én – lehet ez akár külföldön is – és a szakaszt bármikor a nap folyamán le lehet futni vagy gyalogolni.

A vállalt szakasznak minimum 5 kilométernek kell lennie, egy-egy szakaszt többen is teljesíthetnek, lehetőség van csoportos regisztrációra is.

Családok, baráti társaságok, csapatok, munkahelyi közösségek is futhatnak/gyalogolhatnak együtt.

Az országhatár hossza 2246 kilométer. Cél, hogy minél többször végigfussanak az országon, gyűjtsék a kilométereket.

– ÉM-SZB –
hirdetés
hirdet�s