Kábító hatású anyagokkal kereskedett a középkorú férfi Sajóládon

Kábító hatású anyagokkal kereskedett a középkorú férfi Sajóládon
Kábító hatású anyagokkal kereskedett a középkorú férfi Sajóládon - © Fotó: police.hu
Miskolc, Sajólád – A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség indítványa alapján a bíróság az elmúlt héten szombaton elrendelte annak az 52 éves férfinak az előzetes letartóztatását, aki új pszichoaktív szerekkel és egyéb kábító hatású anyagokkal kereskedett a lakóhelyén.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018. március hó 28. napját megelőző – pontosabban meg nem határozható időben – ismeretlen személytől új pszichoaktív anyagnak minősülő szert szerzett meg, amelyet Sajólád területén kereskedelmi jelleggel, anyagi haszonszerzés céljából több személy részére értékesített, előre láthatólag a csekély mennyiség felső határát meg nem haladó mennyiségben.
A férfi ennek során kábítószernek illetve új pszichoaktív anyagnak nem minősülő kábító hatású anyagot is átadott több 18. életévét be nem töltött személynek, mellyel ezen szer kóros élvezetéhez segítséget nyújtott.

A Miskolci Rendőrkapitányság a férfit kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével és kóros szenvedélykeltés vétségével gyanúsítja.

A bíróság az ügyészi indítványban foglaltakkal egyezően állapította meg, hogy a büntetett előéletű gyanúsított esetében fennáll a szökés, a bűnismétlés és a még ki nem hallgatott tanúk befolyásolásán keresztül, a bizonyítás megnehezítésének veszélye, ezért egy hónapra elrendelte előzetes letartóztatását.

ÉM-SZB


Fiataloknak is árusította a herbált, rács mögé tették a sajóládi dílert
Miskolc, Sajólád - Előzetesben a sajóládi férfi, aki fiatalkorúaknak is értékesített új pszichoaktív anyagot. A Miskolci Járásbíróság szombaton egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte azt a férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint több alkalommal adott el Sajóládon új pszichoaktív an...

Őrizetben a sajóládi díler
Sajólád - A rendőrök Sajóládon fogták el azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szerzett meg és adott tovább helyi lakosoknak. Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kóros szenvedélykeltés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljár...Sajólád.
BOON.HU


hirdetés