Ittasan, vezetői engedély és bukósisak nélkül motorozott Sajóládon

Akt.:
Ittasan, vezetői engedély és bukósisak nélkül motorozott Sajóládon
Ittasan, vezetői engedély és bukósisak nélkül motorozott Sajóládon - © Fotó: police.hu
Miskolc, Sajólád – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a sajóládi férfival szemben, aki ittasan, jogosítvány és védőfelszerelés nélkül motorozott, majd balesetet szenvedett és súlyosan megsérült.

A Miskolci Rendőrkapitányság ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 22 éves férfival szemben.

A gyanúsított 2017. május 27-én 1 óra 20 perckor Sajóládon, ittas állapotban vezette motorját. A sofőr sem vezetői engedéllyel, sem bukósisakkal nem rendelkezett, majd közlekedése során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és egy kerítésnek ütközött. A baleset során a motort kormányzó fiatalt súlyos sérülésekkel szállították a mentőszolgálat munkatársai kórházba.

sajoladi5

Az ittasan motorozó férfival szemben folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, továbbá figyelmezteti a sofőröket arra, hogy aki alkohol, vagy más bódító hatású szer hatása alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Sajólád.
BOON.HU


hirdetés