Sajógalgóc: Péter Szabó Szilvia koncertje

Akt.:
Péter Szabó Szilvia
Péter Szabó Szilvia - © Fotó: Pusztai Sándor
kult – A Sajó baloldalán egy hosszanti völgyben megbújva található egy varázslatos kis település melynek csak a templomtornya látszik a 26-os főútról. De annál messzebb hallatszik jó híre az alig 340 lakosú zsáktelepülésnek Sajógalgócnak.

Aki ismeri vagy már járt itt az tudja, hogy nem csak a gyönyörű fekvéséről, gondozottságáról ismert, hanem arról, hogy 30 évig világhírű dixieland zene szólt a Templom tövében.

Ebben az évben folytatva a hagyományokat, de más zenei stílusban augusztus 25-én pénteken 18-órától újra várja Sajógalgóc a színvonalas, igényes zene iránt rajongókat változatlan helyszínen a Templom előtti téren. Ezen a gyönyörű nyári estén az egykori NOX együttes énekese, sokak kedvence Péter Szabó Szilvia akusztikus koncertje zengi be a falut. Előzenekar egy kazincbarcikai feltörekvő lánycsapat a GÜSCH. A gyönyörű helyszín,a barátságos emberek a jó akusztika és a kiváló művészek által minden adott ahhoz, hogy aki ellátogat Sajógalgócra az maradandó zenei élménnyel gazdagabban térjen haza.

A kazincbarcikai Kolorcity fesztivál idén elindított Colorcountry részeként hallhatjuk, láthatjuk ezt a koncertet a Sajógalgócért Egyesület főtámogatásával . A koncertre fesztiválbusz is indul Kazincbarcikáról melyre ötszáz forint a retúrjegy

Belépőjegyek mind elővételben mind a helyszínen ezer forintos egységáron kaphatóak. Bővebb információ a kolorcity.hu oldalon.

ÉM