Bánhorváti írásbeli figyelmeztetésben részesült – Labdarúgó fegyelmi határozatok

Akt.:
Bánhorváti írásbeli figyelmeztetésben részesült – Labdarúgó fegyelmi határozatok
Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága az előző bajnoki fordulókban a megye I. és megye II. osztályú felnőtt mérkőzéseken kiállított játékosok ügyében úgy határozott, hogy Smida Gábor (Varbó) 4, Dávid Ferenc (Felsőzsolca) és Balogh Ferenc (Abaújszántó) 3-3, Tóth-Pál Bence (Varbó), Hankó Richárd (Hidasnémeti) és Vasas Tamás (Mezőcsát) 1-1 bajnokin nem léphet pályára, míg Szarvas Leventét (Vatta) április 25-ig, Tóth Dánielt (Miskolci VSC) pedig március 28-ig tiltották el a játéktól.

Egyéb határozatok

  • A Bánhorváti rendezési hiányosság miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.
  • A Tiszakeszi U19-es meccsének rendezési hiányossága miatt a következő hazai bajnoki mérkőzésükre szövetségi ellenőrt küldenek, a sportszervezet költségére.
  • A versenybizottság megállapította, hogy Szitai Kálmán Dániel (Bükkzsérc) a megyei II. osztály U19-es bajnokságban lejátszott Bükkzsérc – Vatta (2-8) mérkőzésen jogosulatlanul, 5. sárga lappal szerepelt, így a bükkzsérci csapat évi összeredményéből 1 büntetőpontot levontak.Sajóbábony.
BOON.HU


hirdetés