Sport

2013.12.07. 17:24

BOON-ÉLŐ - MTK vs. DVTK 2-2 (0-0)

Budapest, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 17. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapest vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Budapest, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 17. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapest vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


MTK

2 - 2

DVTK

Budapest, 2013.12.07. 18:00


Az MTK Budapest vs. Diósgyőri VTK (2-2) NB I-es labdarúgó mérkőzés után a két vezetőedző, Garami József és Simic Tomislav értékelte a látottakat.


[poll id="580"]


[liveticker name="boon-live-mtk-vs-dvtk-2013-12-07-szombat-1800"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 17. forduló

MTK vs. DVTK

2 - 2   (0 - 0)

Budapest, 1.200 néző. V.: Bognár T. (Kispál R., Becséri G.).


MTK Budapest: Hegedűs - Baki, Vukmir, Kálnoki, Fejes, Poór, Vass, Kanta, Pölöskei, Eppel, Csiki. Vezetőedző: Garami József

Diósgyőri VTK: Rajic - Kádár, Gohér, Bacsa, Kostic, Nikházi, Vadász, Abdouraman, Barczi, Vági, Futács. Vezetőedző: Sivic Tomislav


Gólszerző: Kanta az 50. (1-0), Horváth Zs. az 54. (2-0), Bacsa az 55. (2-1), Nikházi a 81. (2-2) percben.

Sárga lap: Abdouraman a 38., Gosztonyi a 87. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Horváth Zs. helyett Bese a 70., Abdouraman helyett Gosztonyi és Futács helyett Batioja a 75., Vass helyett Hajdú a 80. percben.


[poll id="423"]


A Hidegkuti stadionban zárja az évet a DVTK a labdarúgó NB I-ben.

December 6. napja alkalmából Diósgyőrben is tiszteletét tette a Mikulás, hiszen a DVTK labdarúgói közül mindenki nagyon jó fiú volt idén.

A diósgyőri futballstadion, amelyre a kormány 4,5 milliárd forintot fordít, 2015 első felére készülhet el Zsiga Marcell, Miskolc alpolgármestere szerint.

Óriási sikerrel zárult a DVTK Katolikus Karitásszal közösen meghirdetett jótékonysági mezárverése. A diósgyőri szurkolók összesen 701 ezer forint értékben licitáltak.

Az első 15 fordulót, azaz az őszi szezont követően az MTK Budapest lett a labdarúgó OTP Bank Liga legsportszerűbb csapata.


Korábbi egymás elleni mérkőzések

A bajnok Győr otthonából pontot rabolt a DVTK az NB I nyitányán, szombaton pedig hazai pályán is bemutatkoztak a piros-fehérek. Az MTK Budapest elleni mérkőzésről élőben tudósítottunk 16.30-tól a Borsod Online-on.

A labdarúgó Liga Kupa A csoportjának 5. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapest vendégeként lépett pályára szerdán 13 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

A labdarúgó Liga Kupa A csoportjának 2. fordulójában a DVTK csapata az MTK Budapest gárdáját fogadta szerdán 19:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!