Saját udvarán hűlt ki egy férfi Debrecenben, rendőrök mentettek meg egy hajléktalant

Saját udvarán hűlt ki egy férfi a Debrecenhez tartozó Bánkon, egy földön fekvő hajléktalan életét pedig feltehetőleg a rendőrjárőr mentette meg azzal, hogy mentőt hívott hozzá.

Az Országos Mentőszolgálat diszpécsere értesítette a rendőrséget hétfőn, hogy egy 60 éves Debrecen-bánki lakost a házának udvarán holtan találták – közölte kedden Kelemen Éva, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A férfi halálát feltehetőleg az okozta, hogy az udvaron rosszul lett, elvesztette az eszméletét és kihűlt. Az elsődleges vizsgálatok alapján bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel, a rendőrség közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja az esetet.

A debreceni rendőrök járőrözés közben, a Szent Anna utcán figyeltek fel egy épület tövében egy földön fekvő hajléktalanra. Az 52 éves férfi elmondta nekik, hogy valószínűleg ittassága miatt elesett, megütötte a fejét, karját, nem tud felállni, mert rosszul érzi magát. A rendőrök mentőt hívtak a férfhez, akit a Kenézy Gyula Kórház traumatológiai osztályára szállították további vizsgálatokra.