Saját spermáját fecskendezte a karjába, hogy elmúljon a hátfájása

Saját spermáját fecskendezte a karjába, hogy elmúljon a hátfájása
© Illusztráció: Pixabay
Dublin – Másfél éven át, havi rendszerességgel nagyon bizarr módszerrel próbálta hátfájását kezelni egy dublini férfi.

A 33 éves férfi kínzó hátfájással ment kórházba, ahol az orvos észrevette, hogy az alkarja vörös és be van dagadva, ami bőr alatti fertőzésnek a jele. A beteg ekkor bevallotta, hogy már 18 hónapja adja be magának vénásan a saját spermáját. A befecskendezett ondó miatt a férfi karja elszíneződött és megkeményedett, a röntgenfelvételek alapján pedig kiderült, hogy levegő szorult be a bőre alá.

A férfi pár napot a kórházban töltött, ez idő alatt a hátfájása el is múlt, viszont a kezén keletkezett fertőzés kezelését nem tudták befejezni az orvosok.

Az Irish Medical Journalban megjelent írás szerint ez volt az első eset, hogy valaki így próbálta meg kezelni magát. Az orvosok hangsúlyozták, hogy nagyon veszélyes, ha egy nem képzett személy intravénás injekciókat ad be magának, de különösen az, ha olyan anyagokkal teszi ezt, amit nem lenne szabad a vénákba juttatni.

Forrás: DailyMail


Ausztrália - A 16 éves ausztrál lány és a barátja úgy döntött, megpróbálnak lemásolni egy pornófilm-jelenetet, ám a lány ma már tudja, ez volt a legrosszabb döntés, amit életében meghozott. Az ABC News számolt be róla, hogy a lány és a barátja egy csoportos anális szex jelenetet próbált lemásolni...
A kínai fiatal úgy vélte, hogy egy vesével is boldogan eléldegélhet, de rosszra fordultak a dolgok. A most 25 éves fiatal 2011-ben döntött úgy, hogy eladja az egyik veséjét a fekete piacon, mindezt azért, hogy meg tudjon venni egy mobiltelefont és azzal menőzzön a barátai előtt. Az interneten ...