RÖVIDHÍR: Húsvéti élelmiszer-razzia az országban

Átfogó húsvéti élelmiszer-ellenőrzés kezdődik hétfőn az országban, amely április 15-ig tart. Az ellenőrök a korábbi évekhez hasonlóan idén is várhatóan 10.000 helyen vizsgálják majd a hagyományos húsvéti élelmiszerek minőségét. Elsősorban a sonka, a bárányhús, a tojás, a húsvéti kalács, zöldségek, gyümölcsök, likőrök és borok előállítását, szállítását, tárolását és árusítását vizsgálják. A szabálytalankodók akár több tízmilió […]

Átfogó húsvéti élelmiszer-ellenőrzés kezdődik hétfőn az országban, amely április 15-ig tart. Az ellenőrök a korábbi évekhez hasonlóan idén is várhatóan 10.000 helyen vizsgálják majd a hagyományos húsvéti élelmiszerek minőségét. Elsősorban a sonka, a bárányhús, a tojás, a húsvéti kalács, zöldségek, gyümölcsök, likőrök és borok előállítását, szállítását, tárolását és árusítását vizsgálják. A szabálytalankodók akár több tízmilió forintos bírságot is kaphatnak, illetve elvehetik működési engedélyüket – mondta el Süth Miklós országos főállatorvos hétfői sajtótájékoztatóján.








hirdet�s