RÖVIDHÍR – MÁRCIUS 15 – elkezdődött a Fidesz rendezvénye

A mai hatalom fél a demokráciától, a szabadságtól és az igazságtól – ezekkel a szavakkal nyitotta meg a Fidesz március 15-i budapesti megemlékezését Deutsch-Für Tamás, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese csütörtökön, nem sokkal délután négy óra után. “Március 15-e a béke, a szabadság, az egyetértés ünnepe, azt jelképezi, hogy nincsenek örökké tartó hazugságok – mondta Deutsch-Für Tamás”

Az Erzsébet híd pesti hídfője és az Astoria közötti rendezvény helyszínen becslések szerint 100 és 200 ezer közötti a résztvevők száma, de vannak, akik ennél is több részvevőről beszélnek.

Deutsch szerint a mai hatalom legnagyobb bűne az, hogy olyan döntéseket hoz, amely szétveri, lerombolja a szolidaritást. “Lassan mondom, hogy szocialista pártelnök-miniszterelnök is megértse: elegünk van abból, hogy tönkreteszik a hazánkat” – mondta Deutsch-Für Tamás, aki felszólította az embereket: “mutassuk meg nekik, hogy hol lakik a magyarok istene!”

A fideszes politikus úgy fogalmazott: a szabad Magyarországon nem fognak ellopni egyetlen fillért sem, mert nem hagyjuk.