RÖVIDHÍR – MÁRCIUS 15. – Demszky: tízből kilenc magyar velünk tart!

A kisebbség akármilyen hagos, a békeszeretők sokkal többen vannak, tízből kilenc magyar velünk tart – fogalmazott Demszky Gábor főpolgármester Budapesten, a Március 15. téren tartott ünnepségen. A több ezres tömeg tojásokkal, naranccsal dobálta meg a főpolgármestert és a jelenlévő szabaddemokrata politikusokat. A bekiabálók “Demszky takarodj, hazaáruló” jelszavakat skandáltak. “Aki árpádsávos zászlóval jön ünnepelni, az semit […]

A kisebbség akármilyen hagos, a békeszeretők sokkal többen vannak, tízből kilenc magyar velünk tart – fogalmazott Demszky Gábor főpolgármester Budapesten, a Március 15. téren tartott ünnepségen. A több ezres tömeg tojásokkal, naranccsal dobálta meg a főpolgármestert és a jelenlévő szabaddemokrata politikusokat. A bekiabálók “Demszky takarodj, hazaáruló” jelszavakat skandáltak. “Aki árpádsávos zászlóval jön ünnepelni, az semit sem tud a magyar történelemről. Többségük egyszereűn csak tudatlan, aki félelmet akar kelteni az emberekben, de ez nem sikerülehet nekik – jelentette ki Demszky Gábor.
“A félelem zsoldosiai itt járnak közöttünk, ez az oka annak, hogy sokan tartottak a mai naptól, de a többség békét, szabadságot és egyetértést akar” – mondta Demszky Gábor.
A megemlékezésen ott volt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Szili Katalin házelnök is.